vikbolands taxi

Bli åkare

Gammal i branschen eller helt nystartad? 

Ett fordon eller många? 
Det spelar ingen roll - vi välkomnar åkare i alla former och storlekar. Vi sysselsätter våra åkare varje dag, dygnets alla timmar. 

Checklista: 

Att köra igång som åkare hos oss tar bara ett par veckor. 
Använd vår checklista så är du säker på att du har det som krävs: 

  • Har Taxitrafiktillstånd
  • Är godkänd för F-skatt
  • Har svenskt körkort & taxiförarlegitimation
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Omsättningskrav på 450 000 kr per fordon för dom 2 senaste verksamhetsåren.
  • Har miljöfordon (fordon som drivs på el eller HVO100) 

Fördelarna med oss är många..

Stabilitet och expansion

Vikbolands Taxi 160000 AB är en stabil uppdragsgivare med ett stadigt flöde av uppdrag. Vi sysselsätter våra åkerier dygnets alla timmar. Det är så det ser ut idag! Vi expanderar nämligen hela tiden vår verksamhet och får alltfler uppdrag. 

Ständigt utveckling

Konkurrensen är stenhård och kundernas krav ökar hela tiden. Därför är vi i ständig utveckling. Att hitta nya och bra lösningar och ständigt sträva efter att bli bättre - Det är en av våra styrkor.

 Pressade priser

Vi har ordnat så att våra åkerier får rabatt på bland annat bränsle, däck och fordon. Genom våra RAM-avtal kan vi alltså hjälpa dig sänka kostnaderna. 

 

Schysstare ersättning

Vår ersättningsmodell gör att du som åkare får betalt för varje minut och km du är i och kör fordonet. Dessutom kan du känna dig säker på att du får betalt i tid och ersättningen är korrekt.

Trygghet

Av oss får du hjälpt med allt från rekrytering till moderna arbetsverktyg för att se till att din verksamhet växer tillsammans med oss. Du kan känna dig trygg med att vi hjäper dig! 

Utbildning

Att förbereda förare på vad yrket kräver är ett vinnande koncept. Därför utbildar vi på Vikbolands Taxi 160000 AB alla våra chafförer med en alldeles egen utbildningsplan. 

Hör av dig till oss